Mindful Me

Doesessies 'Mindful Me'

Heb je soms ook het gevoel dat je gedachten altijd op de feiten vooruit lopen en je daardoor nog meer stress krijgt? Met mindfulness leer je op een andere manier met gedachten om te gaan. Door middel van het trainen van een aantal eenvoudige technieken leer je afstand nemen, ruimte maken en hier en nu aanwezig zijn. Je wordt stressbestendiger en je levenskwaliteit neemt toe. Met meer dan 1.200 studies is mindfulness ondertussen een wetenschappelijk beproefde methode!

Passen onze tijdstippen of locaties je niet? Dankzij een overeenkomst met Itam (institute for training of attention and mindfulness) krijg je als OZ501 klant € 50 korting op een Mindful Me training in jouw buurt. Schrijf je in via de website en vermeld volgende code in het veld ‘kortingscode’: Mindful@OZ.

Eén van de oefeningen die je helpt om bewuster om te gaan met je gedachten en stress te verminderen, is de bodyscan.
Je wordt je bewust van schat aan informatie die je lichaam je kan bieden. Wat is er allemaal te voelen en waar te nemen? Je geest onderzoekt je hele lichaam.
De bodyscan is een oefening die je leert om je gedachten langere tijd geconcentreerd ergens bij te houden. Tegelijkertijd kan je beter stil staan bij wat we in ons lichaam aan kunnen treffen.

Benieuwd naar meer? Ook in 2021 biedt OZ verschillende cursussen Mindful Me aan in samenwerking met Itam. Wees er snel bij want het aantal deelnemers per sessie is beperkt.

Brochures