OZ voordeel - Voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil je komaf maken met ongezonde eetgewoonten? Slaag je er niet in om een streng dieet vol te houden? Ben je benieuwd hoe je evenwichtig en gezond eet? Dan kan voedingsadvies voor jou de oplossing betekenen. OZ geeft je alvast een duwtje in de rug.

OZ geeft jou zelf de keuze waar je voedingsadvies volgt:

 • Het OZ voedingsadvies  volg je in de OZ fit trailer of in een OZ kantoor. Het OZ Voedingsadvies kost € 195 voor een 10-wekenplan. Klanten van OZ501 in orde met de bijdragen aanvullende diensten krijgen een korting van maar liefst € 135 en betalen dus € 60*. Deze korting geldt voor de eerste 3 voedingsadviezen per 5 jaar, te tellen vanaf het eerste.
 • OZ kan zich ook vinden in de methode die Weight Watchers hanteert. Daarom kan je punten tellen en gewicht verliezen mét een tegemoetkoming.
  Inschrijven voor het Weight Watchers voedingsadvies kan eenvoudig online. Je kan de cursus van Weight Watchers zelfs volgen in de OZ kantoren in Brugge of Wilrijk. Schrijf je je in voor een cursus bij Weight Watchers, dan kan je rekenen op een tegemoetkoming tot € 25 per persoon per kalenderjaar.
 • Ook voor consultaties bij een diëtist of een arts-voedingsdeskundige geldt een tegemoetkoming tot € 25 per persoon per kalenderjaar.


Alle tegemoetkomingen gelden enkel voor OZ501 klanten in orde met de bijdragen aanvullende diensten.

 • in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten
 • je BMI mag niet hoger zijn dan 35
 • Vanaf 1/1/2014 geldt volgende: voedingsadvies bij een andere organisatie dan OZ of Weight Watchers komt niet in aanmerking voor deze tegemoetkoming. Voedingsadvies bij een erkend diëtist of arts-voedingsdeskundige wel!


De tegemoetkoming voor het OZ Voedingsadvies wordt onmiddellijk verrekend bij betaling.

Een tegemoetkoming voor voedingsadvies van Weight Watchers, een erkend diëtist of een arts-voedingsdeskundige kan je aanvragen op 2 manieren: 

 • laat het attest  ‘tegemoetkoming voedingsadvies’ invullen. Dat attest vind je in Mijn OZ of op deze pagina bij 'nuttige documenten'.

OF

 • bezorg ons op kantoor of online een betaalbewijs waarop vermeld staat dat het om voedingsadvies gaat en waarop duidelijk de naam van de verstrekker of Weight Watchers terug te vinden is
   

Vergeet je kleefzegel niet!


Brochures