Gepersonaliseerd voedingsadvies

Hoe werkt het voedingsadvies?

Verloop voedingsprogramma

Het voedingsprogramma loopt over een periode van 10 weken.

  • Er vindt een intakegesprek plaats met depromotor Vitaliteit. Je lichaamssamenstelling (lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage ) en je persoonlijke energiebehoefte worden berekend.
  • In samenspraak worden realistische en verantwoorde doelstellingen vooropgesteld: hoeveel gewichtsverlies en welk vetpercentage streven we na?
  • Je krijgt persoonlijke dagmenu’s voor alle maaltijden met bijbehorende boodschappenlijstjes.
  • Je voert wekelijks online je gewicht en vetpercentage in. Je kan je vetpercentage meten door gebruik te maken van een weegschaal die beschikt over de bio-impedantietechnologie.
  • Tijdens de periode van 10 weken kan je met al je vragen terecht bij depromotoren Vitaliteit.
  • Na 10 weken kan je je gewicht behouden en weet je perfect wat een gezonde en evenwichtige voeding inhoudt. Als je wilt, kan je ook nog voedingsadvies voor de volgende 10 weken krijgen.

Prijs voedingsadvies

Het voedingsadvies kost € 195 voor een 10-wekenplan. Klanten van OZ501 in orde met de bijdragen aanvullende diensten krijgen een korting van maar liefst € 135 en betalen dus € 60*. Deze korting geldt voor de eerste 3 voedingsadviezen per 5 jaar, te tellen vanaf het eerste.

Het voedingsadvies, een vijfjaarlijks voordeel, is enkel bedoeld voor mensen met een BMI lager of gelijk aan 35. Bij een BMI hoger dan 35 is er een multidisciplinaire aanpak nodig via het obesitasplatform.

Schrijf je wel even in! Dit kan ofwel online in de kalender of per telefoon bij één van onze promotoren Vitaliteit op 03 201 85 00.